perjantai 18. lokakuuta 2013

Shikibaba

Liksom alltsom oftast är en vecka full av undervisning bakom, jag har lärt känna Gud lite bättre. Fått uppleva nytt. Hamnat tänka om. Fått veta att Nepal är ett av de länder i världen som INTE har McDonald's. (Keep calm: Island hör också till samma kategori8)) Sett en alldeles orange-grå himmel tack vare bushfires som härjat i området. Det såg faktiskt ganska häftigt ut, lite som ur en världens-undergång-är-nu-här-film med solen som brann orangeröd mitt i all rök..

Kumma kyllä puolet opetusjaksosta on nyt takanapäin. Aika täällä on mennyt niin paljon nopeammin kuin olisi voinut kuvitella! Tähän asti on mennyt oikein hyvin, ja kaipuuta kotinurkille ei ole sen kummemmin ollut. Toissapäivänä tosin näin videopätkän viime juhannukselta joka sai aikaan pienen hyökyaallon koti-ikävää. Perhettä, ystäviä, ihmisiä jotka todella tuntee sinut.
Toisaalta täälläkin kehittyy ystävyyksiä koko ajan, mutta ei se vaan ole ihan sama asia, ainakaan vielä.

Förresten, jag har till och med några bilder att visa. Snart, snart. Vi har nu ett helt ledigt veckoslut, så det finns hopp!
Och, om nån undrar så är shikibaba nån slags afrikansk välsignelse. Inte för att jag har en aning om hur man stavar det men ändå. Shikibaba.

2 kommenttia:

  1. jaså, vad var det för videosnutt? shikibaba på dej med <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. De va ja o caro o katrin som sjöng gonattsång åt helena:D just bringing memories. <3!

      Poista

Kiiostack! :)