lauantai 21. syyskuuta 2013

Good times

Toinen viikko alkaa olla paketissa. Toisaalta aika täällä on mennyt uskottoman nopeasti, mutta toisaalta taas on pieni ikuisuus kulunut siitä kun oli kotisuomessa.

Tällä viikolla meillä oli jälleen kerran mahtava puhuja. Kaikestahan ei tarvitse olla samaa mieltä, mutta olen oppinut paljon uutta niin itsestäni kuin Jumalasta. Materiaalia on syötetty välillä ennemänkin kuin mitä ehtii sulatella, joten viikonloppu oli oikein tervetullut!

Tänään lauantaina kävimme koko poppoon kanssa Wollongongissa. Koulumme sijaitsee Port Kembla -nimisessä kaupunginosassa mutta junamatkaa keskustaan ei ollut kuin kymmenisen minuuttia. Kävimme kauniissa Botanic Gardenissa ihailemassa kasvistoa, söimme lounas picnicin siellä, ja jatkettiin sitten matkaa Lighthousiin. Kyseinen valkoinen majakka on kuulemma Wollongongin nähtävyys numero yksi. Kauniilla paikalla se kieltämättä oli, vaikkei itse majakka sen kummoisempi ollutkaan.. Kävimme vielä kauppakeskuksessa jossa Alin kanssa nautittiin frozen yogurtit, maistui kyllä näin kesäisenä päivänä!

Löysin muuten sen rannan josta on kuva aivan ensimmäisessä postauksessa, siistiä kun yllättäen tuli tuttu maisema vastaan! Tällä kertaa City Beach kuva siis ei ole googlesta pummattu :D

5 kommenttia:

  1. voi että va du e sööööt på din froyo bild!! <3 miss u tons! bless<3

    VastaaPoista
  2. har du fått brillorna fixade eller köpt nya?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ja köpte nya här, di e dock nästan likadana :D

      Poista
  3. Ihania kuvia taas :) Terveisiä!

    VastaaPoista

Kiiostack! :)