perjantai 6. syyskuuta 2013

Welcome to Australia

Nu har jag det första dygnet i Australien bakom mej, and so far I love it! Har mött heaps of new people, hunnit smaka på the musts in Australia: timtam & solo, sett the harbour bridge och chillat vid operahuset. What more could you ask for?

Jetlagikaan ei ole pahemmin vaivannut. Eilen kun tulin perille käytiin avasmassa minulle australialainen liittymä, eli jos haluatte soittaa suomalainen numero ei toimi. Uusi numeroni on +61 40 122 7785. Tosiaan nukuin sitten reilun kahdeksan tunnin yöunet heti ensimmäisenä yönä, ei kuulemma ihan perussettiä 8)

Efter morgonmål my dear brother-style (=ljusa toasts & orange juice) följde jag med Oscar till skolan. Jag förstår 110% hur man kan trivas här! Den första tjejen vi mötte i aulan kramade om mej o utbrast "you must be his sister, it's so nice to meet you, I've heard so much about you"!

Hillsongilla oli aivan ihana meininki, niin moni tuli moikkaamaan ja juttelemaan, kyselivät myös että olenko yhtä hyvä tyyppi kuin veljeni, joka kuulemma todella on "an awesome man". Opetus oli myös aivan mahtavaa ja niin vaihtelevaa! Aamulla oli "personal evangelism"-niminen, todella käytännön läheinen tunti kun taas iltapäivällä oli aika teoreettinen tunti joka käsitteli Raamatun mukaista ihmisnäkemystä. Siinä välissä oli vielä "chapel" eli kappeli, joka oli ylistystä ja opetusta.

Koulun jälkeen kävimme  syömässä yhden Oscarin kaverin luona ja menimme sieltä kaupunkikierrokselle.

Vi for alltså med buss downtown, de e underligt hur både området kring skolan och kring lähenheten ser ut att tillhöra en visserligen större stad än Kokkola men man har absolut no clue av att man bara är 5 minuter utanför stadskärnan av en miljonstad som Sydney. Måste säga att varken Operahuset eller Harbour bridge är det minsta lilla överskattade. Min telefonkamera ger dem ingen rätt men jag ska iallafall ge er ett försök då jag bloggar från en dator, nu har jag telefonen i bruk.

Vuorokauden aikana on siis ollut aika lailla uutta koettavaa! Ooperataloa ihaillessa minulla vissiin löi rattaat lopulta yhtyeen ja tajusin olevani todella Sydneyssä, Australiassa. Täällä on mahtavaa olla, mutta samalla odotan myös Wollongongiin pääsemistä ja sitä että pääsee näkemään sen paikan missä todella tulen viettämään seuraavat kuukauteni. Mutta nyt eletään hetkessä ja otetaan Sydneystä kaiken irti! Täytyy vielä todeta että Oscarin kaverit ovat olleet aivan mahtavia, niin paljon ihania, avoimia ihmisiä joihin on helppo tutustua ja ottavat heti porukkaan mukaan!





2 kommenttia:

  1. Kuulostaapa ihanalta! Ja sä onnelliselta :) Terveiset Oscarille myös!

    VastaaPoista
  2. Vad härligt det låter Freya! Roligt att läsa om ditt stora äventyr! :) Var välsignad <3

    -Anette

    VastaaPoista

Kiiostack! :)