sunnuntai 8. syyskuuta 2013

It's a new beginning

If any of you guys from Hillsong whom I've spent the last couple of days with end up reading this, I just wanna say thank you. I got such a warm welcome, and I really feel like I've got new friends in just two days. You're awesome, and I hope to see you soon!
Ingen nämnd och ingen glömd.

Gårdagen spenderades i stort sett på Bondi beach. Vädret var verkligen på vår sida, helt enkelt perfekt för att bara slöa på stranden. Sol, litelite havsbris och knappa 30 graders värme bjöds det på. Det hade andra också lagt märke till, stranden var mer eller mindre fullpackad även om det knappt är vår ännu här downunder. Vi fick lite brottom till kyrkan som började klockan 6, det blev blåsigt till kvällen och ALLA ville bort på samma gång. Bussarna var överfulla men om kanske en kvart lyckades vi få tag på en taxi, missade tyvärr worshipen men hann till the preach.

Kukalie olikaan suht nuori, todella innokas ja monen suosikkipuhuja oli tällä viikolla saarnaamassa Saturday night service:ssä. Oli kyllä todella hyvää materiaalia jälleen kerran!

Idag är då dagen då vi är samlade på basen här i Wollongong och imorgon börjar lektionerna! Vi är 12 students som ska göra DTS, varav 10 är filckor. Jag sover i ett inte alls överdrivet stort rum tillsammans med fyra andra tjejer, varav den sista dock anländer först på tisdag. So far är allting finfint, vi har varit in till shoppingcentret och handlat lite nödvändigheter och ett varv till stranden.

Det blir spännande att lära känna allihopa, verkar vara ett jättefint gäng! Ledarna verkar också vara jättesköna, så det blir nog bra dethär. Ser framemot att find out vad Gud har på lager för oss! Det känns samtidigt lite jobbigt att genast man lärt känna någon här kastas in i ett helt nytt sammanhang, utan någon bekant överhuvudtaget, men sånt är det ju alltid de första dagarna.. Nu håller dock alla bokstavligen på att stupa i säng, gonatt!

ps. jag ursäktar för dessa bildlösa inlägg, men tills datorn går med på att koppla upp till wlan här får ni hålla till godo!

6 kommenttia:

  1. Roligt att höra av dej, ingen panik med foton :) skönt att allt verkar så bra! Stor varm kram till Dig <3 ia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tackar, de sku bara vara så mycket trevligare då..:) ja märker att ni har figured it out hur man kommenterar, trevligt! Kram<3

      Poista
  2. Låter ju nästan för bra! Ser framemot att höra mera därifrån, å nog har du säkert snart fått många nya vänner för livet!

    VastaaPoista
  3. Spännande!! Så roligt att höra hur du har det och att jag kan följa med på resan. Vi får höras sen då vi har kommit igång med våra dts så får vi jämföra dem :) Hälsningar Rebecka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jo hör av dej då ni har kommit igång, vi har hållit på i tre dagar o de känns som om vi sku ha vari här hur länge som hellst! Kram<3

      Poista
  4. Va rolit att höra att du har de bra där downunder! Sköt om dig och ha kul! <3

    VastaaPoista

Kiiostack! :)